![]() |
Tweet |
Deplasmanlı süper Amatör Ligin’de lider durumda olan Diyarbakırspor,Geçen hafta rakip Bismil1936spor lig’den çekilmesinden dolayı maç yapmayan Yeşil- Kırmızılı ekip ligin 8. haftasında Pazar günü deplasmanda oynayacağı Sılvan Belediyespor ile yapacağı maçın hazırlıklarına Seyrantepe tesislerinde teknik direktör Ekrem Üşen yönetiminde gerçekleştirdiği antrenmanla devam etti.
Isınma hareketleriyle başlayan idman, koordinasyon ve pas çalışmalarıyla sürdü.Antrenman, yarı sahada çift kale maçla sona erdi.
Diyarbakırspor Kulüb Başkanı Siyabend Aydın yaptığı Açıklamada ,Önümüzdeki Hafta sonu deplasmanda oynayacağımız Silvan Belediyespor maçı var. Kolay maç değil. Lig acayip bir lig. Kimin ne yaptığı belli değil. deplasmanda 3 puanla kapatmak istiyoruz " diye konuştu.
İnşaallah Güzel bir maç olacak
Teknik Direktör Ekrem Üşe ise, "Geçen hafta Bismil1936 lig’den çekildiği için oynayamadık.Ama biz deplasmanda oynayacağımız Silvan Belediyespor ile oynayacağımız karşılaşmanın hazırlıklarına ara vermeden başladık. Bizim için önemli bir maç olacak. Şu anda eksik oyuncumuz yok ve çalışmalarımızı tam kadro olarak sürdürüyoruz" şeklinde konuştu.