Bugun...


Taşkın Civelek

facebook-paylas
YENİ SEZON HER İKİ TAKIMADA BAŞARILAR DİLİYORUM
Tarih: 22-08-2023 00:02:00 Güncelleme: 22-08-2023 00:02:00


TFF 2.Lig Kırmızı Grup ve Beyaz Grup’ta 2023- 2024 sezonun başlamasına 1 hafta kaldı. Diyarbakır Takımları kamp çalışmalarını yavaş, yavaş. Tamamlayarak şehre döndüler.

Amedspor ve Diyarbekirspor’lu Futbolcuları  Kamp’ta yaptıkları çalışmalarında verim aldılar mı yeni sezona hazırlar mı lig  başladığında  göreceğiz.

Takımlar Transfer  yapmak için Türkiye Futbol Federasyon ( TFF ) ‘nin Transferlerini açarak  Transfer yapmalarına izin verildi.  Amedspor Transfer dosyasını erken açarak. öncelikle Geçen sezonda kadrosunda bulunan oyuncularını  başka Takımlarına göndererek . sözleşme yenilemediler. Amedspor iç transferde 5  dış Transferde 21 oyuncuyu kadrosuna katarak. Toplam 26 oyuncuyla sezona  başlayacak.

Geçen sezon  Play-off  Final maçında Diyarbakır’da oynanan 24 Erzincanspor’a  elenerek. Maça gelen Taraftarlarının hayalini suya düşürdüler. Amedspor yönetimi hemen Toplanarak kongre kararı aldı ve  Selahattin  Yıldırımın istifasından sonra  Aday olmayacağının açıklamasından sonra  Amedspor kulübünde daha önce  2’inci Başkan olarak görev yapan Aziz Elaldı. tek liste halinde  kongrede Kulüp başkanlığına  seçildi. Aziz Elaldının seçilmesinden hemen sonra yeni yönetim kurulu görev dağılımını yaparak. 2023-2024 ‘nun yeni sezonunda Taraftarlarına şampiyonluğa oynayabilecek kadro kurmak için kollarını  sıvadılar.

Önce Takımın başına daha önce Diyarbakırspor’da Kalecilik yapan Murat Yiğiteri Sportif Direktörlüğüne  getirildiler.   hemen takımın başına  Şanlıurfasporun Eski hocası serdar Bozkurt’u getirdiler. Hocanın Takımın başına gelir gelmez Takıma  faydalı olacak  Futbolcuların listesini yönetime sundu. Yani anlayacağınız. Amedspor yeni  sezonda  adeda sıfırbir kadro ile mücadele edecek. Haydi Hayırlı olsun İnşallah ligde Başarılara imza  atarlar. Ve Taraftarlarına şampiyonluk yaşatırlar.

Gelelim Diyarbekirspor’da  Yeşil –kırmızılı ekip   Kızılcahamamda   yaptığı kamp çalışmasıyla yeni sezona hazırlandı. Öncelikle Takımın Başına Teknik  direktör Kemal Kılıçı getiren Yönetim  daha  sonra sıfırdan birkadro oluşturarak 15 Futbolcuyu kadrosuna kattı. İnşaallah yaptıkları bu transferde verim alırlar  yoksa  Geçen sezon yaşadıkları sıkıntıları yaşamazlar. Çünkü onursal Kulüp Başkanı Fevzi İlhanlı Takımın başarılı olması için çaba  sarf ediyor. Fevzi İlhanlı Takımın başına Genç ve Diyarbekirspor ile yatan Serkan Genç ‘in başarılı bir yönetici olacağı  için Takımı ona  Emanet etti.

Genç Başkan da aldığı bu bayrağı en iyi şekilde taşıyacağına inanıyorum. Nasıl Diyarbekirspor için Tesis için yol katleden Eski Kulüp Başkanı  Turan İlginide unutmamak lazım çünkü Diyarbekirsporun kalıcı bir Tesis sağlamak için evini bile unutan Eski Başkan Turan ilgin Ankaradaki Gençlik ve Sporun Eski Bakanı Muharrem Kasapoğlu  ile Eski İçişleri Bakanı  Süleyman Soyluyla  yaptığı görüşmelerde Tesisi çin ne gerekiyorsa yapmaya hazır olduklarını belirten bakanlar Turan ilgin olumlu sonuç alarak , İstanbul’daki Türkiye Futbol Federasyon (TFF)nin kapısını çalarak  Tesis projesini sundu ve Federasyonda olumlu cevap vererek  ve Diyarbakıra dönen Eski Başkan Turan İlgin hemen  kamu kurum ve kuruluşların kapılarını çalarak. Diyarbekirsporun   kalabilecek Tesisi sağladı. Ve de başarılı oldu. Yapılan bu Tesiste Turan ilginin Emeğini Unutmamak lazım’ Burda Genç Başkan Serkan Genç’e  bir  sözüm var. Diyarbekirsporun Tesis açılışına  Eski Başkan Turan İlginide Davet edersiniz.

 

 

 

Takımın yeni Tesis çalışmalarının 0/0 80’ni  Tamamlanmak üzere,Artık maçtan maça Diyarbakır’a gitmeyecek olan Futbolcular  Antremanlarınıkendi Tesislerinde yapacak. yepyeni bir tesis yapan Diyarbekirspor yönetimi Teknik heyetin ve Futbolcuların rahat etmeleri için her şeyi göze  aldılar. Burda  emeği geçen herkese Teşekkür  ediyorum.

 



Bu yazı 2148 defa okunmuştur.

FACEBOOK YORUM
Yorum

YAZARIN DİĞER YAZILARI

Bizi Takip Edin :
Facebook Twitter Google Youtube RSS
HAVA DURUMU
YAZARLAR
ÇOK OKUNAN HABERLER
  • BUGÜN
  • BU HAFTA
  • BU AY
SON YORUMLANANLAR
  • HABERLER
  • VİDEOLAR
HABER ARŞİVİ
NAMAZ VAKİTLERİ
HABER ARA
YUKARI