Bugun...



DİKKAT: YUMURTALI MENEMEN OLMAYALIM!

Cumartesi günü son maçına çıkacak olan Amedspor ‘da MenemenFKspor maçın hazırlıklarını sürdürüyor.

facebook-paylas
Tarih: 01-05-2024 15:57

DİKKAT:  YUMURTALI MENEMEN OLMAYALIM!


Taşkın Civelek

Şehmuz Özer Tesislerinde  yardımcı Antrenörler yönetiminde  Toplu halde  düz koşuyla başlayan, Antreman daha sonra 5’e 2 pas çalışmasıyla sürdüren yeşil- kırmızılı ekip, daha sonra   çift kale maç yaparak  çalışmalarını tamamladı.
 Teknik  direktör Mesut Bakkal. Antreman öncesi Futbolcuları orta sahada toplayarak, Futbolcularla kısa bir toplantı yapan Bakkal, ‘’ Artık bu son maçımız ve daha dikkatli olmalıyız.karşımızda Play-off ‘ı garantilemek isteyen  bir  Takım var. Ama  bizim önümüzde 90 dakika daha  bizi bekliyor. henüz işimiz bitmedi. onun için sizden  sahada savaşan bir Takım olmanızı ve Taraftarlarımıza Şampiyonluğu yaşatalım .’’dedi.
iyi bir futbolla güzel sonuç almak için sahaya çıkacaklarını belirten  Bakkal, "Her maç kazanmak için sahaya çıkıyoruz Kendi sahamızda iyi bir Futbol, iyi mücadele ve güzel bir sonuç için maça çıkacağız.Performansımızı yukarı çekmemiz lazım. Hafta boyunca bunun çalışmasını yaptık." diye konuştu.
Teknik Direktör Mesut Bakkal, "  MenemenFKspor ile oynayacağımız karşılaşmada , kazanarak yolumuza devam edeceğiz.İnşallah güzel bir mücadele sonrasında alacağımız güzel bir sonuçla maça gelen  taraftarlarımızı mutlu ederiz" şeklinde konuştu.
‘’ Sahadaki  Azmimizi Bırakmayalım’’
Amedspor  Teknik Direktörü Mesut Bakkal, takımının bu maçta daha iyi bir görüntü sergileyerek  Farklı bir  sonuç  alacağımıza  inanıyorum,  Yeterki Taraftarlarımız bize  inansınlar Bu Takım sezon sonunda Şampiyon olacaktır. ve  sahadaki azmimizi. Yeterki  Bırakmayalım.’’ Dedi.




Bu haber 242 defa okunmuştur.


Etiketler :

FACEBOOK YORUM
Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER Diyarbakır Haberleri

Bizi Takip Edin :
Facebook Twitter Google Youtube RSS
HAVA DURUMU
YAZARLAR
ÇOK OKUNAN HABERLER
  • BUGÜN
  • BU HAFTA
  • BU AY
SON YORUMLANANLAR
  • HABERLER
  • VİDEOLAR
HABER ARŞİVİ
NAMAZ VAKİTLERİ
HABER ARA
YUKARI YUKARI