Bugun...



AZİZ ELALDI :AMEDSPOR’DA TEKRAR ŞAMPİYONLUK YAŞAMAK İSTİYORUM

Önümüzdeki Sezonda Trendyol 1.liginde mücadele edecek olan Amedspor’da 4 Haziranda yapılacak olan olağan kongrede gözler Mevcut Başkana ve Takıma katılacak olan yeni yönetime çevrildi.

facebook-paylas
Tarih: 23-05-2024 15:16

AZİZ ELALDI :AMEDSPOR’DA TEKRAR ŞAMPİYONLUK YAŞAMAK İSTİYORUM


TAŞKIN CİVELEK

Mesut Bakkalla Çalışmak İsteriz
Mevcut Başkan Aziz Elaldı yapılacak kongrede Aday olacağını açıklamasından sonra  Yönetime güçlü bir  ekiple girmek istiyor. Onunniçin arayışlarını sıkı biçimde sürdürüyor. Aziz Elaldı,yaptığı açıklamada, olağan kongrede yeni yönetim çalışmasına başladıklarını  ve bazı mevcut yönetimin yerine yeni yönetim ile sezona iyi bir  ekiple başlayacağız. Başkan  Aziz Elaldı ,’’Kongre sonra Takımımıza  Şampiyonluk yaşatan Teknik Direktörümüz Mesut Bakkalla bir görüşme yapacağız. Eğer  Teklifimizi kabul ederse onunla ve ekibiyle çalışırız. Zaten hocamızda  kalmak istiyor. Diyarbakırı ve Amedspor Taraftarlarını çok seviyor.onun için görüşeceğiz.’’ dedi
Ben Kimsenin Adamı Değilim Amedsporun Adamıyım
 Amedsporun başarısı için elimi taşın altına bırakarak bu yola devam edeceğim, ve  Bu  Amedsporu tekrar Şampiyon yapmaya ben ve  ekibimle  geliyorum, Ben kimsenin  adamı  değilim, Amedsporun Adamıyım! 
Yeni Sezonda’da Şampiyonluk Yaşarız
Mevcut Başkan Aziz Elaldı, Özellikle bu  sezon , takımların saha içi motivasyonlarını bozacak şeyleri engelemek adına  taraftarlarımıza deplasman yasağı omasından dolayı sükunet çağrısı yaptım. Benim inancıma göre hiçbir  Taraftarlarımızın içerde ve  dışarıda burnu bile kanamasına müsaade etmem ben önceden tavrımı koyarım. Benim inancıma göre bir  sporcumuzun, takımın  kazanacağı şampiyonluk başkanlık seçiminden daha değerlidir. İnşaallah bundan sonra yeni  sezonda da  Şampiyonluklar yaşarız. , ‘’ dedi.
Parlak  günlere dönmeye çok az Kaldı
Mevcut Başkan Azizi Elaldı., ‘’Amedsporun  en son kazanma umudu olmalıdır. Parlak günlere geri dönüş için son duraktayız. Onun için herkesin bu Takıma destek olmalıd ve Sivil Toplum kuruluşlarında  yeni sezon’da destek olmalarını ve bizim bir  hedefimiz var o ‘da Trendyol 1 Liginde Şampiyon olup Trendyol Süper ligine çıkmaktır.’’ İfadesinde bulundu.
Takımın Teknik Yapısı ve İnanç
Aziz Elaldı,  " İlk kez bu kadar kaliteli bir teknik heyet ve sporcu grubuyla  sezonu kapattık.Bu durum beni mutlu ve şanslı hissettiriyor" diyen Elaldı, Takımın  Geçen sezon yakaladıklarına inandıklarını belirtti. Mesut hocaya ve takıma duyduğu güveni ifade etti. "dedi




Bu haber 789 defa okunmuştur.


Etiketler :

FACEBOOK YORUM
Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER Diyarbakır Haberleri

Bizi Takip Edin :
Facebook Twitter Google Youtube RSS
HAVA DURUMU
YAZARLAR
ÇOK OKUNAN HABERLER
  • BUGÜN
  • BU HAFTA
  • BU AY
SON YORUMLANANLAR
  • HABERLER
  • VİDEOLAR
HABER ARŞİVİ
NAMAZ VAKİTLERİ
HABER ARA
YUKARI YUKARI