Bugun...



Dicle Üniversitesi Edebiyat Fakültesi Mezuniyet Töreni

Dicle Üniversitesi Edebiyat Fakültesi 2023-2024 Akademik Yılı Mezuniyet Töreni Spor Adasında gerçekleştirildi.

facebook-paylas
Tarih: 24-05-2024 08:38

Dicle Üniversitesi Edebiyat Fakültesi Mezuniyet Töreni

Taşkın ÇULCU

Törene Rektör Prof. Dr. Mehmet Karakoç, Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Ahmet Tanyıldız,  Edebiyat Fakültesi Dekanı Prof. Dr. M. Mesut Ergin, akademisyenler, öğrenciler ve aileleri katıldı.

Saygı Duruşu ve İstiklâl Marşı’nın okunması ile başlayan törende mezun öğrenciler adına bir konuşma gerçekleştiren Edebiyat Fakültesi birincisi Esranur Polat, “Öğrenimiz süresince bizleri geleceğe güvenle adım atacak bilimsel donanım kazandıran fakültemizin değerli hocalarına şahsım ve arkadaşlarım adına teşekkür ediyorum” dedi.

Edebiyat Fakültesi Dekanı Prof. Dr. M. Mesut Ergin de öğrencilerin öğrenim hayatında üstlendikleri rolden dolayı hocalarına ve onları yetiştiren ailelerine teşekkür etti.

Rektör Prof. Dr. Mehmet Karakoç ise öğrencilere hitaben “Bundan sonraki en önemli göreviniz, kendinizi ve mesleğinizi en iyi şekilde yüceltmek ve geleceğe taşımaktır” diyerek, büyük bir aileye sahip olan Dicle Üniversitesinin bundan sonra da her zaman mezun olan öğrencilerin yanında olacağını vurgulayarak öğrencileri tebrik etti, mezun öğrencilerin ailelerini ve akademisyenleri kutladı.

Açılış konuşmalarının ardından Psikoloji Bölümünün de ilk mezunlarını verdiği tören, mezun olan öğrencilerin mezuniyet belgelerini alması ve keplerini havaya atmasıyla sona erdi.




Bu haber 748 defa okunmuştur.


Etiketler :

FACEBOOK YORUM
Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER Diyarbakır Haberleri

Bizi Takip Edin :
Facebook Twitter Google Youtube RSS
HAVA DURUMU
YAZARLAR
ÇOK OKUNAN HABERLER
  • BUGÜN
  • BU HAFTA
  • BU AY
SON YORUMLANANLAR
  • HABERLER
  • VİDEOLAR
HABER ARŞİVİ
NAMAZ VAKİTLERİ
HABER ARA
YUKARI YUKARI