Bugun...



Hür Gençlik Batman'da bahar etkinliği düzenledi

HÜDA PAR Batman Gençlik Kolları tarafından Gültepe Su Parkı ve Karabağ Parkı'nda gençler için çeşitli etkinlikler düzenlendi.

facebook-paylas
Tarih: 26-05-2024 20:34

Hür Gençlik Batman'da bahar etkinliği düzenledi


    

 

HÜDA PAR Batman Milletvekili Serkan Ramanlı'nın da katılım sağlayarak bir konuşma gerçekleştirdiği program, Gültepe Mahallesi Su Parkı'nda başladı.

Yemek ikramı, ödüllü penaltı atışları, masa tenisi, satranç, dart, masa tenisi gibi yarışmalarda gençler kıyasıya yarıştı. Çekişmeli geçen yarışmalarda birincilere çeşitli ödüller verildi.

Etkinliğin ikinci bölümünün yapıldığı Karabağ Parkı'nda ise canlı ilahi dinletisi ve Filistin bayraklı uçurtmalar uçuran gençler doyasıya eğlendi.

"Ahlaklı olalım, kim ne derse desin aldırış etmeden iyi ve iyilerden olalım"

Programa katılan gençler, son olarak parktaki çöpleri toplayarak çevre duyarlılığı konusunda örneklik gösterdi.

Etkinlik sonrası açıklama yapan Milletvekili Ramanlı, "Gençlik Kollarımızın düzenlediği Bahar Etkinlikleri kapsamında Gültepe Su Parkı'nda gençlerle buluştuk. Gençlerimize söyleyebileceğim yegâne şeyi söyledim onlara; ahlaklı olalım, kim ne derse desin aldırış etmeden iyi ve iyilerden olalım. Gerisi bir şekilde hallolacaktır. Bu güzel etkinliği düzenleyen Burak Demir Başkanıma ve ekibine teşekkür ediyorum." şeklinde konuştu.

Bahar etkinliği ile ilgili HÜDA PAR Batman İl Gençlik Kolları Başkanı Burak Demir ise, "Gündelik hayatta gençlerimizin yaşadığı kaygı ve sıkıntıların farkındayız. Stres atmaları için bu tarzda etkinlikler düzenledik. Katılım ve teveccüh beklediğimizin de üstündeydi. Bu da gençlerin bu tarz etkinliklere hasret kaldığının göstergesidir. İnşallah önümüzdeki süreçte de gençler için bu tarzda etkinliklerimiz devam edecektir." dedi. 
 




Bu haber 530 defa okunmuştur.


Etiketler :

FACEBOOK YORUM
Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER Bölge Haberleri

Bizi Takip Edin :
Facebook Twitter Google Youtube RSS
HAVA DURUMU
YAZARLAR
ÇOK OKUNAN HABERLER
  • BUGÜN
  • BU HAFTA
  • BU AY
SON YORUMLANANLAR
  • HABERLER
  • VİDEOLAR
HABER ARŞİVİ
NAMAZ VAKİTLERİ
HABER ARA
YUKARI YUKARI