Bugun...



IGDIR FKSPOR KAFİLESİ SALDIRIYA UĞRADI

TFF 2. Lig Play Off 3. tur rövanş maçı için Kastamonu'ya gelen Iğdırspor FK kafilesini taşıyan otobüs, havalimanı kavşağında taşlı saldırıya uğradı.

facebook-paylas
Tarih: 26-05-2024 16:28

IGDIR FKSPOR KAFİLESİ SALDIRIYA UĞRADI


Taşkın Civelek 
 Otobüsün camı kırılırken, bazı futbolcular da yaralandı. Amedspor'un şampiyon olarak Trendyol 1. Lige yükseldiği, 2'nci Lig Kırmızı Grupta mücadele eden ve Play-Off müsabakalarına kalan Alagöz Holding Iğdır FK ile GMG Kastamonuspor arasındaki mücadelenin boyutu, yeşil sahaların dışına taşındı. 22 Mayıs'ta Iğdır'da oynanan ve ev sahibi ekibin 2-1 kazandığı maç sonrasında, fanatik bir grup taraftar, Kastamonuspor kafilesine saldırarak, bazı futbolcuları darp etmişti.
Alagöz Holding Iğdır Futbol Kulübü kafilesi, 27 Mayıs Pazartesi (Yarın) günü saat 15.30'da Kastamonu Gazi Stadı'nda oynanacak karşılaşma için otobüsle Kastamonu'ya gelirken, havaalanı kavşağında bir grup Kastamonuspor taraftarının taşlı saldırısına uğradı. Saldırıda otobüsün camları kırılırken, otobüste maddi hasar meydana geldi. Bazı futbolcular da kafaları ve çeşitli bölgelerine isabet eden taşlarla hafif şekilde yaralandı. Polis saldırganları, olay bölgesinden uzaklaştırarak, Iğdırspor kafilesini taşıyan otobüsün geçtiği güzergâhta sıkı güvenlik önlemi aldı.




Bu haber 605 defa okunmuştur.


Etiketler :

FACEBOOK YORUM
Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER Bölge Haberleri

Bizi Takip Edin :
Facebook Twitter Google Youtube RSS
HAVA DURUMU
YAZARLAR
ÇOK OKUNAN HABERLER
  • BUGÜN
  • BU HAFTA
  • BU AY
SON YORUMLANANLAR
  • HABERLER
  • VİDEOLAR
HABER ARŞİVİ
NAMAZ VAKİTLERİ
HABER ARA
YUKARI YUKARI