Bugun...



İlçe Müftüsü Mahmut Yıldızbaş Bağlar Esnafını Ziyaret Etti

Müftü Yıldızbaş, esnafa hayırlı ve bereketli kazançlar diledi

facebook-paylas
Güncelleme: 22-05-2024 18:24:03 Tarih: 22-05-2024 18:20

İlçe Müftüsü Mahmut Yıldızbaş Bağlar Esnafını Ziyaret Etti

 

 

Yasın GÜLER - İlçe Müftüsü Mahmut Yıldızbaş, Bağlar ilçesindeki esnafı ziyaret etti. Ziyaret sırasında esnafla sohbet eden Müftü Yıldızbaş, onlara hayırlı ve bereketli kazançlar temennisinde bulundu. İlçe Müftüsü'nün bu ziyaretine, İlçe Vaizi Taha Ay ve Hacı Turgut Camii İmam Hatibi Hakkı Aslan da eşlik etti.

Müftü Yıldızbaş, esnafın toplumun önemli bir parçası olduğunu vurgulayarak, "Esnafımız, hem ekonomik hem de sosyal hayatta büyük bir role sahiptir. Onların başarısı, toplumumuzun refahı için büyük önem taşımaktadır. Bu yüzden her zaman esnafımızın yanında olacağız ve dualarımızla destekleyeceğiz," dedi.

Ziyaret sırasında esnaf, Müftü Yıldızbaş ve beraberindeki heyeti sıcak bir şekilde karşıladı ve onlarla çeşitli konular üzerine sohbet etme fırsatı buldu. Esnafın sorunlarını ve taleplerini dinleyen Müftü Yıldızbaş, bu tür ziyaretlerin sık sık yapılacağını belirtti ve her zaman esnafın yanında olacaklarının altını çizdi.

İlçe Vaizi Taha Ay ve İmam Hatip Hakkı Aslan da ziyarette yer alarak esnafa moral verdi. İlçe Müftüsü ve beraberindeki heyetin ziyareti, Bağlar esnafı tarafından memnuniyetle karşılandı ve olumlu tepkiler aldı.




Bu haber 610 defa okunmuştur.


Etiketler :

FACEBOOK YORUM
Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER Diyarbakır Haberleri

Bizi Takip Edin :
Facebook Twitter Google Youtube RSS
HAVA DURUMU
YAZARLAR
ÇOK OKUNAN HABERLER
  • BUGÜN
  • BU HAFTA
  • BU AY
SON YORUMLANANLAR
  • HABERLER
  • VİDEOLAR
HABER ARŞİVİ
NAMAZ VAKİTLERİ
HABER ARA
YUKARI YUKARI