Bugun...



MAHALLE EVİ’NDEN AİLELER VE ÇOCUKLAR KEMERBURGAZ KENT ORMANI’NDA ATÖLYELER VE EĞİTİMLERLE BULUŞTU

Boğaziçi Yönetim, İBB Kadın ve Mahalle Evleri iş birliğiyle gerçekleştirilen, geçtiğimiz yıl büyük ilgi gören Bahar Festivali, üst üste ikinci kez gerçekleşirken çocuklar ve aileler eğlenceli ve öğretici atölye programlarıyla dopdolu iki hafta geçirdi. Festival, gerçekleşen piknik organizasyonuyla son buldu.

facebook-paylas
Tarih: 05-06-2024 00:05

MAHALLE EVİ’NDEN AİLELER VE ÇOCUKLAR KEMERBURGAZ KENT ORMANI’NDA ATÖLYELER VE EĞİTİMLERLE BULUŞTU

 

 

İstanbul’un en sevilen açık hava aktivite alanı olan Kemerburgaz Kent Ormanı 2 hafta boyunca özel bir etkinliğe ev sahipliği yaptı. Boğaziçi Yönetim ve İBB Kadın iş birliği ile İBB Mahalle Evi’nden yararlanan çocuklar aileleriyle birlikte çeşitli atölyelerde yer aldılar.

 

Çocuklar, drama, tenis, motokros; aileler, nefes terapisi, dışavurumcu sanat atölyesi, beslenme semineri, keçeden cüzdan yapım atölyesine katıldı. Ayrıca macera parkı ve atlıkarıncada keyifli vakit geçirdiler. Festival, etkinliklere katılan tüm ailelerin katılımıyla gerçekleşen harika bir piknik organizasyonuyla sona erdi.

İlk olarak geçtiğimiz sene hayata geçen ve Mahalle Evleri’nin katılımıyla gerçekleşen projede fırsat eşitliği ve sosyal fayda amacıyla aileler ve çocuklar hem Kemerburgaz Kent Ormanı’nı deneyimleme fırsatı buldu hem de atölyelerden faydalandı.

Sulukule, Cibali ve Örnektepe Mahalle Evleri’nin katıldığı festivalde aileler ve çocuklar, eğitim ve atölyelerden çok keyif aldıklarını belirtirken, Kemerburgaz Kent Ormanı’nın doğasını deneyimlemekten de çok mutlu olduklarını, yazı çok güzel bir şekilde karşıladıklarını vurguladılar.




Bu haber 259 defa okunmuştur.


Etiketler :

FACEBOOK YORUM
Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER Manşetler Haberleri

Bizi Takip Edin :
Facebook Twitter Google Youtube RSS
HAVA DURUMU
YAZARLAR
ÇOK OKUNAN HABERLER
  • BUGÜN
  • BU HAFTA
  • BU AY
SON YORUMLANANLAR
  • HABERLER
  • VİDEOLAR
HABER ARŞİVİ
NAMAZ VAKİTLERİ
HABER ARA
YUKARI YUKARI