Bugun...



Eş Başkan Bucak, İlaçlama Birimi ve hayvan barınağında incelemelerde bulundu

Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi Eş Başkanı Serra Bucak, İlaçlama Birimi ile Hayvan Bakımevi ve Rehabilitasyon Merkezi’nde incelemelerde bulunarak, çalışmaların hızlandırılmasını istedi.

facebook-paylas
Tarih: 15-05-2024 10:55

Eş Başkan Bucak, İlaçlama Birimi ve hayvan barınağında incelemelerde bulundu

 

 

Büyükşehir Belediyesi Eş Başkanı Serra Bucak, kentte haşerelere karşı mücadele eden Sağlık İşleri Dairesi Başkanlığı’na bağlı Veteriner İşleri ve Halk Sağlığı Şube Müdürlüğü İlaçlama Birimi ile Hayvan Bakımevi ve Rehabilitasyon Merkezi’nde incelemelerde bulundu. İncelemelerde Eş Başkan Bucak’a, Genel Sekreter Yardımcısı Reşat Bakan ve Sağlık İşleri Daire Başkanı Ceyhan Sedef Eren eşlik etti.

‘İlaçlamayı iyi yapmak zorundayız’

İlaçlama Birimi’nin çalışmalarına ilişkin yetkililerden bilgi alan Bucak, personelle tanışmak ve çalışmaları yerinde görmek istediklerini ifade ederek, ilaçlamanın kent için önemli olduğunu ve bu görevi çok iyi yapmak zorunda olduklarını kaydetti. Kent halkından ilaçlamaya dair şikayetler aldıklarını belirten Bucak, “İlaçlama biriminde kalabalık bir ekibimiz ve araçlarımız var” diyerek, çalışmaların hızlandırılması konusunda personele talimat verdi.

‘Hayvan haklarını savunacağız’

Buradan Hayvan Bakımevi ve Rehabilitasyon Merkezi’ne geçen Bucak, birim müdürlerinden çalışmalara ilişkin bilgi aldıktan sonra hayvan barınağını gezdi. Eş Başkan Bucak, barınağı yerinde görmek için geldiğini belirterek, hayvanların yaşama, barınma, korunma ve tedavi olma haklarını savunacaklarını ifade etti. Kent merkezi ve ilçelerde oluşturacakları konteynerlerde hayvanların tedavilerini hızlandıracaklarını vurgulayan Bucak, konuşmasına şöyle devam etti: “Hayvanlarla mücadeleyi değil, onların haklarını savunan, onların doyması ve barınmasını esas alacağız. Bunları yaparken hayvanların insanlara zarar vermemesi için de çalışacağız.”




Bu haber 404 defa okunmuştur.


Etiketler :

FACEBOOK YORUM
Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER Belediyeler Haberleri

Bizi Takip Edin :
Facebook Twitter Google Youtube RSS
HAVA DURUMU
YAZARLAR
ÇOK OKUNAN HABERLER
  • BUGÜN
  • BU HAFTA
  • BU AY
SON YORUMLANANLAR
  • HABERLER
  • VİDEOLAR
HABER ARŞİVİ
NAMAZ VAKİTLERİ
HABER ARA
YUKARI YUKARI