Bugun...



Malatya merkezli 8 ilde dolandırıcılık operasyonu: 3 tutuklama

Malatya merkezli; İzmir, Denizli, Antalya, Adana, Mersin, Gaziantep, Diyarbakır olmak üzere 8 ilde kendilerini uzlaştırmacı avukat ve posta memuru olarak tanıtarak, yaklaşık 11 milyon TL dolandırıcılık yapan şahıslara yönelik yapılan eş zamanlı operasyonda 15 kişi gözaltına alındı.

facebook-paylas
Tarih: 17-05-2024 00:05

Malatya merkezli 8 ilde dolandırıcılık operasyonu: 3 tutuklama

 

 

Malatya İl Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü, dolandırıcılık olaylarının önlenmesine yönelik kendilerini uzlaştırmacı avukat ve posta memuru olarak tanıtarak 15 vatandaşı icra dosyalarının olduğuna inandırarak dolandıran ve bu yolla yaklaşık 11 milyon TL haksız kazanç elde ettiği tespit edilen şüphelilere yönelik çalışma başlattı.

Malatya merkezli; İzmir, Denizli, Antalya, Adana, Mersin, Gaziantep, Diyarbakır olmak üzere 8 ilde yapılan eş zamanlı planlı operasyonda 15 şüpheli şahıs yakalanarak gözaltına alınırken, adreslerde yapılan aramalarda birçok dijital materyale el konuldu.

İfade işlemlerinin ardından adli makamlara sevk edilen zanlılardan 3'ü tutuklanırken, 12 kişi ise adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı. 
 




Bu haber 360 defa okunmuştur.


Etiketler :

FACEBOOK YORUM
Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER Asayiş Haberleri

Bizi Takip Edin :
Facebook Twitter Google Youtube RSS
HAVA DURUMU
YAZARLAR
ÇOK OKUNAN HABERLER
  • BUGÜN
  • BU HAFTA
  • BU AY
SON YORUMLANANLAR
  • HABERLER
  • VİDEOLAR
HABER ARŞİVİ
NAMAZ VAKİTLERİ
HABER ARA
YUKARI YUKARI