|
Tweet |
Taşkın Civelrk
Diyarbakır Stadyumu’nda oynanacak Amedspor-Beşiktaş karşılaşması öncesinde başlayan çalışmalar kapsamında, tribünlerde bulunan kırık ve kullanılamaz durumdaki koltuklar değiştiriliyor.
İlk etapta 500 koltuk değiştirilecek
Yenileme çalışmaları kapsamında ilk etapta 500 koltuğun değiştirilmesi planlanıyor. Çalışmalara güney kale arkası tribününden başlayan ekipler, hasarlı koltukların söküm ve değişim işlemlerini sürdürüyor.
Yetkililer, Beşiktaş karşılaşmasının ardından da özellikle kale arkası tribünlerinde koltuk yenileme ve bakım çalışmalarının devam edeceğini belirtti.
Erzurum ve Trabzon maçlarında kırılmıştı
Stadyumdaki bazı koltuklar, daha önce Diyarbakır’da oynanan Erzurumspor ve Trabzonspor karşılaşmalarında zarar görmüştü. Erzurumspor maçının ardından hasar gören koltukların bir bölümü onarılırken, kalan hasarlı koltukların yenilenmesi için de çalışma başlatıldı.
Yapılacak çalışmalarla birlikte tribünlerdeki hasarlı koltukların kademeli olarak yenilenmesi hedefleniyor.