Bugun...



29 günde 8 maç! Amedspor’u yoğun fikstür bekliyor

Süper Lig’e iyi bir başlangıç yapan ve milli ara öncesinde Beşiktaş karşısında aldığı galibiyetle liderlik koltuğuna oturan Amedspor’u, milli ara sonrasında yoğun bir maç trafiği bekliyor. Yeşil-kırmızılı ekip, 29 gün içerisinde 8 karşılaşmaya çıkacak.

facebook-paylas
Tarih: 29-09-2026 14:41

29 günde 8 maç! Amedspor’u yoğun fikstür bekliyor

Taşkın Civelek

 

Trendyol Süper Lig’de sezona başarılı bir başlangıç yapan Amedspor, milli ara sonrasında oynayacağı Gençlerbirliği karşılaşmasının hazırlıklarına başladı.

Beşiktaş galibiyetiyle milli araya lider giren Diyarbakır temsilcisi, ara sonrasında zorlu bir fikstürle karşı karşıya kalacak.

29 GÜNDE 8 MAÇ

Amedspor, önümüzdeki 29 günlük süreçte Süper Lig’de Gençlerbirliği, Tümosan Konyaspor, Samsunspor, Eyüpspor, Galatasaray, Çaykur Rizespor ve Gaziantep FK ile karşılaşacak. Yeşil-kırmızılı ekip, bu süreçte toplam 8 maç oynayarak yoğun bir maç temposuna girecek.

HASİ, ROTASYONA HAZIRLANIYOR

Amedspor Teknik Direktörü Besnik Hasi de takımını yoğun fikstüre göre hazırlıyor. Kosovalı teknik adamın, özellikle orta saha ve hücum hattında görev yapan oyuncuların maç yükünü kontrollü şekilde dağıtmayı planladığı öğrenildi.

Yoğun fikstürde sakatlık ve yorgunluk risklerini en aza indirmeyi hedefleyen Hasi, kadrodaki tüm oyunculardan maksimum verim almaya çalışacak.

Amedspor, milli ara sonrasında başlayacak zorlu maratonda hem ligdeki liderlik konumunu korumak hem de yoğun maç trafiğinden en iyi şekilde çıkmak için mücadele edecek.




Bu haber 144 defa okunmuştur.


Etiketler :

FACEBOOK YORUM
Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER SPOR Haberleri

ÇOK OKUNAN HABERLER
HABER ARA
GAZETEMİZ

YAZARLAR
SON YORUMLANANLAR
  • HABERLER
  • VİDEOLAR

Web sitemize nasıl ulaştınız?


nöbetçi eczaneler
YUKARI YUKARI