|
Tweet |
Trendyol Süper Lig’de mücadele eden Amedspor, milli aranın ardından yeniden lig temposuna döndü. Yeşil-kırmızılı ekip, ligin 7. haftasında deplasmanda karşılaşacağı Gençlerbirliği maçının hazırlıklarına yoğun tempoda devam ediyor.
Amedspor, Şehmuz Özer Tesisleri’nde Teknik Direktör Besnik Hasi yönetiminde antrenman gerçekleştirdi. Sabah saatlerinde yapılan çalışmada futbolcuların yüksek tempoda mücadele ettiği ve antrenman boyunca konsantrasyonlarını koruduğu görüldü.
Teknik heyet, Gençlerbirliği karşılaşmasına yönelik çalışmalar kapsamında takımın fiziksel ve taktiksel hazırlığına ağırlık verirken, futbolcuların antrenmandaki hırsı da dikkat çekti.
Gençlerbirliği karşılaşmasına sayılı günler kala Amedspor’da hazırlıkların temposu artırıldı. Yeşil-kırmızılı ekip, deplasmandan iyi bir sonuçla dönmek için çalışmalarını kendi tesislerinde sürdürüyor.
Amedspor, teknik ve taktik çalışmaların yanı sıra fiziksel hazırlıklarını da tamamlayarak Gençlerbirliği karşısına çıkmayı hedefliyor.
Taşkın Civelek