Bugun...



DİYARBAKIR Urfa Yolu’ndaki Hasarlı Rögar Kapağı Tehlike Saçıyor

Diyarbakır’ın yoğun ulaşım güzergâhlarından Urfa Yolu üzerinde bulunan hasarlı rögar kapağı, sürücü ve yayalar açısından tehlike oluşturmaya devam ediyor.

facebook-paylas
Tarih: 30-09-2026 12:36

DİYARBAKIR Urfa Yolu’ndaki Hasarlı Rögar Kapağı Tehlike Saçıyor

 

Peyas Mahallesi’nde, Polis Okulu karşısında bulunan belediyeye ait özel halk otobüsü durağının hemen karşısında, orta refüj bitişiğinde yer alan rögar kapağının çevresindeki beton bölümün kırıldığı görüldü.

Kırık alan dikkat çekiyor

Muhtemelen daha önce yaşanan bir trafik kazası nedeniyle zarar gördüğü değerlendirilen rögar kapağının çevresindeki kırık ve boşluklar, özellikle otobüs durağını kullanan vatandaşlar açısından risk oluşturuyor.

Güzergâhın her gün yoğun araç ve yaya trafiğine sahne olması nedeniyle, hasarlı bölümün fark edilmemesi durumunda kazaların yaşanabileceği belirtiliyor.

Vatandaşlardan onarım çağrısı

Durağı kullanan vatandaşlar ve bölge sakinleri, herhangi bir kaza veya yaralanma yaşanmadan önce rögar kapağının çevresindeki hasarın giderilmesini istiyor.

Vatandaşlar, yetkililere çağrıda bulunarak söz konusu alanın güvenli hale getirilmesi ve gerekli onarımın bir an önce yapılmasını talep ediyor.

Haber: Yusuf Yetiş




Bu haber 133 defa okunmuştur.


Etiketler :

FACEBOOK YORUM
Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER DİYARBAKIR Haberleri

ÇOK OKUNAN HABERLER
HABER ARA
GAZETEMİZ

YAZARLAR
SON YORUMLANANLAR
  • HABERLER
  • VİDEOLAR

Web sitemize nasıl ulaştınız?


nöbetçi eczaneler
YUKARI YUKARI