Bugun...



Ergani'de Yeni Açılacak Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi (ADSM) İle Sağlık Hizmetleri Güçleniyor!

Diyarbakır'ın Ergani ilçesinde bulunan Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi (ADSM), hizmet binasının açılışına hazırlanıyor. ADSM, ilçedeki sağlık hizmetlerine önemli katkılar sunacak ve 20 ünite ile hizmet vermeye başlayacak.

facebook-paylas
Güncelleme: 01-06-2023 10:47:44 Tarih: 01-06-2023 10:42

Ergani'de Yeni Açılacak Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi (ADSM) İle Sağlık Hizmetleri Güçleniyor!

Yasin GÜLER - Diyarbakır'ın Ergani ilçesinde bulunan Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi (ADSM), hizmet binasının açılışına hazırlanıyor. ADSM, ilçedeki sağlık hizmetlerine önemli katkılar sunacak ve 20 ünite ile hizmet vermeye başlayacak.

 

Ağız ve diş sağlığı sorunları, ülkemizde ve dünya genelinde önemli bir sağlık sorunu olarak kabul edilmektedir. Bu nedenle, Ergani ilçesinde ağız ve diş hastalıklarının tedavi edileceği bir merkezin yapımı 2021 yılında başlamıştır. Kısa bir süre içinde hizmete girecek olan bu merkezde, tedavi hizmetlerinin yanı sıra koruyucu diş hekimliği uygulamaları da sunulacaktır.

 

ADSM'nin yapımı tamamlanmış olup, halkımıza hizmete hazır durumdadır. Merkezdeki 20 ünite, vatandaşlara daha verimli bir ağız ve diş sağlığı hizmeti sunmak amacıyla tasarlanmıştır. Yüksek kaliteli sağlık hizmetleriyle birlikte, uzman diş hekimleri ve modern tıbbi ekipmanlarla donatılmış olan merkez, ilçe sakinlerine kapsamlı bir tedavi ve koruyucu bakım sunmayı hedeflemektedir.

 

ADSM'nin açılışı, ilçedeki sağlık hizmetlerinin iyileştirilmesine ve ağız-diş sağlığının önemine vurgu yapmaktadır. Merkezin faaliyete geçmesiyle birlikte, Ergani ilçesi sakinleri daha kolay erişilebilir ve etkili bir ağız-diş sağlığı hizmetinden faydalanabileceklerdir.




Bu haber 2245 defa okunmuştur.


Etiketler :

FACEBOOK YORUM
Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER Sağlık Haberleri

Bizi Takip Edin :
Facebook Twitter Google Youtube RSS
HAVA DURUMU
YAZARLAR
ÇOK OKUNAN HABERLER
  • BUGÜN
  • BU HAFTA
  • BU AY
SON YORUMLANANLAR
  • HABERLER
  • VİDEOLAR
HABER ARŞİVİ
NAMAZ VAKİTLERİ
HABER ARA
YUKARI YUKARI