beylikdüzü escort beylikdüzü escort bayan beylikdüzü escort beylikdüzü escort beylikdüzü escort bayan beylikdüzü escort hava durumu betturkey beylikdüzü escort
Bugun...



Diyarbakır'da uyuşturucu gelirlerinin aklanmasına yönelik operasyon: 18 gözaltı

Diyarbakır'da uyuşturucu satışından elde edilen gelirlerin aklandığı iddiasıyla düzenlenen operasyonda 18 şüpheli hakkında işlem yapıldı.

facebook-paylas
Tarih: 04-06-2026 09:16

Diyarbakır'da uyuşturucu gelirlerinin aklanmasına yönelik operasyon: 18 gözaltı



    

 

Diyarbakır Cumhuriyet Başsavcılığı koordinesinde, Terörizmin Finansmanı ve Aklama Suçları Bürosu ile İl Jandarma Komutanlığı ekipleri tarafından uyuşturucu satışı ve suç gelirlerinin aklanmasına yönelik çalışma yürütüldü.

Yaklaşık 8 ay süren teknik ve fiziki takibin ardından, şüphelilerin uyuşturucu satışından elde ettikleri gelirleri farklı yöntemlerle akladıkları yönünde bulgular elde edildi. Bunun üzerine 18 şüpheli hakkında “suçtan kaynaklanan malvarlığı değerlerini aklama” suçundan 5 ayrı soruşturma dosyası açıldı.

Jandarma ekiplerince gerçekleştirilen operasyonda şüpheliler hakkında yasal işlem yapılırken, çeşitli miktarlarda uyuşturucu madde de ele geçirildi.

Soruşturma kapsamında şüphelilere ait olduğu belirlenen İzmir'in Çeşme ilçesindeki 4 yıldızlı bir otel, 3 özel halk otobüsü ve hatları, 2 taksi ve hatları, Diyarbakır'da toplam 970 dönümlük 109 arsa ve tarla, Çeşme'de 9 dönümlük arsa, 7 araç, 33 daire, 4 iş yeri ve 128 banka hesabına el konuldu. El konulan mal varlıklarının toplam piyasa değerinin yaklaşık 15 milyar TL olduğunu bildirdi.

Soruşturmaya ilişkin çalışmaların sürdüğü öğrenildi. 




Bu haber 235 defa okunmuştur.


Etiketler :

FACEBOOK YORUM
Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER DİYARBAKIR Haberleri

ÇOK OKUNAN HABERLER
HABER ARA
GAZETEMİZ

YAZARLAR
SON YORUMLANANLAR
  • HABERLER
  • VİDEOLAR

Web sitemize nasıl ulaştınız?


nöbetçi eczaneler
YUKARI YUKARI