|
Tweet |
Taşkın Civelek
Süper Lig’in 7. haftasında futbolseverlerin merakla beklediği Gençlerbirliği-Amedspor karşılaşması için geri sayım başladı. Cumartesi günü Ankara’da oynanacak mücadele öncesinde ev sahibi ekip için ayrılan tribünlerin biletleri satışa sunuldu.
Gençlerbirliği Kulübü tarafından açıklanan fiyatlara göre karşılaşmanın biletleri 750 TL, 1.000 TL, 2.000 TL ve 5.000 TL olarak satışa çıktı.
Deplasman biletleri bekleniyor
Amedspor taraftarlarına ayrılan deplasman tribünü için ise bilet fiyatı 975 TL olarak belirlendi. Ancak deplasman tribünü biletleri henüz satışa sunulmadı.
Amedspor taraftarlarının karşılaşmayı tribünden takip edebilmesi için ayrılan biletlerin ne zaman satışa çıkacağı konusunda henüz resmi bir açıklama yapılmadı.
Gençlerbirliği’nde sakatlık alarmı
Karşılaşma öncesinde Gençlerbirliği’nde ise sakatlıklar teknik heyetin canını sıkıyor. Başkent temsilcisinin Başakşehir ile oynadığı karşılaşmada sakatlanan Adama Traore’nin yaklaşık 3 hafta sahalardan uzak kalması bekleniyor.
Bu sezon Gençlerbirliği formasıyla 6 karşılaşmada görev yapan Traore, Amedspor karşısında forma giyemeyecek.
Başkent ekibinde Amedspor karşılaşması öncesinde toplam 4 oyuncunun sakatlık nedeniyle kadroda yer alamayacağı belirtildi.