Bugun...



İstanbul'da bazı yollar trafiğe kapatıldı

İstanbul'da bugün oynanacak UEFA Avrupa Ligi Finali nedeniyle Beşiktaş ve çevresinde bazı yollar sabah saatlerinden itibaren araç trafiğine kapatıldı. Final karşılaşması saat 22.00'de Beşiktaş Park'ta oynanacak.

facebook-paylas
Tarih: 20-05-2026 07:24

İstanbul'da bazı yollar trafiğe kapatıldı



 

UEFA Avrupa Ligi Finali kapsamında İstanbul'da güvenlik ve ulaşım tedbirleri devreye alındı. Final mücadelesi, Aston Villa ile SC Freiburg arasında saat 22.00'de Beşiktaş Park'ta oynanacak.

Karşılaşma nedeniyle İstanbul Emniyet Müdürlüğü ve ilgili birimler tarafından alınan tedbirler kapsamında bazı yollar sabah 07.00 itibarıyla müsabaka bitimine kadar trafiğe kapatıldı.

Bu çerçevede Şehit Mehmet Caddesi, Bomonti-Dolmabahçe Tüneli çıkışları ile Kadırgalar Caddesi arasında kalan dönüş yolu ve Maçka dönüşleri araç trafiğine kapalı olacak.

Sürücüler için Dolmabahçe Gazhane Caddesi, Dolmabahçe Caddesi ve Kadırgalar Caddesi alternatif güzergâh olarak kullanılabilecek. 
 




Bu haber 207 defa okunmuştur.


Etiketler :

FACEBOOK YORUM
Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER Asayiş Haberleri

ÇOK OKUNAN HABERLER
  • BUGÜN
  • BU HAFTA
  • BU AY
HABER ARA
GAZETEMİZ

YAZARLAR
SON YORUMLANANLAR
  • HABERLER
  • VİDEOLAR

Web sitemize nasıl ulaştınız?


nöbetçi eczaneler
YUKARI YUKARI