|
Tweet |
Bilal Daş
Final gecesi, Bağ Evi Müzik Grubu’nun dinletisiyle başladı. Havaalanı Kortları’nda gerçekleştirilen organizasyonda sporcular ve tenis severler heyecan dolu müsabakalara tanıklık etti. Turnuvanın final programına Eşbaşkanlar Leyla Ayaz ve Siraç Çelik, eşbaşkan yardımcıları, belediye meclis üyeleri, Gençlik ve Spor Hizmetleri Müdürü ile çok sayıda davetli katıldı.
Dostluk, dayanışma ve fair-play ruhunun ön planda olduğu turnuvada, kadınlar kategorisinde Heja Ekmekçi, erkekler kategorisinde Mehmet Sıddık Ayhan, çiftler kategorisinde ise Mahinur Ataş ve Zülküf Polat şampiyonluğa ulaştı.
Bu yıl 7 farklı kentten 280 sporcunun katıldığı Rezan Cup, gördüğü yoğun ilgiyle bölgenin en kapsamlı tenis organizasyonlarından biri olma özelliğini sürdürdü. Final programında konuşan Eşbaşkanlar, sporun toplumsal dayanışmayı güçlendiren ve insanları bir araya getiren önemli bir araç olduğuna dikkat çekti.
Organizasyon sonunda dereceye giren sporculara ödülleri takdim edilirken, turnuvaya katılan tüm sporcular ve emeği geçenler tebrik edildi. Büyük ilgi gören 3. Rezan Cup Tenis Turnuvası, gelecek yıl yeniden buluşma temennisiyle sona erdi.