Bugun...



Açıkgöz: “Müthiş bir karakter ortaya koydular”

Trendyol 1. Lig’in 35. haftasında Diyarbakır Stadyumu’nda oynanan mücadelede Amedspor ile Eminevim Ümraniyespor 2-2 berabere kaldı. Büyük çekişmeye sahne olan karşılaşmada ev sahibi ekip, uzatma dakikalarında bulduğu golle 1 puanı kurtardı.

facebook-paylas
Tarih: 13-04-2026 23:04

Açıkgöz: “Müthiş bir karakter ortaya koydular”

 

Taşkın Civelek

 

Karşılaşmaya etkili başlayan Ümraniyespor, 22. dakikada Batuhan Çelik’in golüyle öne geçti. Bu gole Amedspor 27. dakikada Mehmet Yeşil ile yanıt verdi ve ilk yarı 1-1 eşitlikle tamamlandı. İkinci yarıda konuk ekip 69. dakikada Jurgen Bardhi’nin golüyle yeniden üstünlüğü yakaladı. Mücadelenin son anlarında baskısını artıran Amedspor, 90+3. dakikada Mbaye Diagne’nin kaydettiği golle skoru 2-2’ye getirerek sahadan beraberlikle ayrıldı.

Maçın ardından açıklamalarda bulunan Ümraniyespor Teknik Direktörü Levent Açıkgöz, takımının ortaya koyduğu mücadeleden duyduğu memnuniyeti dile getirdi. Oyuncularının sahada büyük bir karakter gösterdiğini belirten Açıkgöz, özellikle ilk kez forma giyen genç oyuncuların performansına dikkat çekti.

Takım içinde güçlü bir birliktelik olduğunu vurgulayan Açıkgöz, “Tecrübeli ve hedefi olan güçlü bir rakibe karşı maçın başından sonuna kadar cesur bir oyun sergiledik. Oyuncularım bugün en büyük teşekkürü hak etti” dedi.

Göreve geldiği 12 haftalık süreçte takımın önemli bir gelişim gösterdiğini ifade eden Açıkgöz, matematiksel olarak küçük de olsa bir ihtimalin sürdüğünü belirterek, alınacak galibiyetlerle bu durumu lehlerine çevirmek istediklerini sözlerine ekledi.




Bu haber 462 defa okunmuştur.


Etiketler :

FACEBOOK YORUM
Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER SPOR Haberleri

ÇOK OKUNAN HABERLER
  • BUGÜN
  • BU HAFTA
  • BU AY
HABER ARA
GAZETEMİZ

YAZARLAR
SON YORUMLANANLAR
  • HABERLER
  • VİDEOLAR

Web sitemize nasıl ulaştınız?


nöbetçi eczaneler
YUKARI YUKARI