|
Tweet |
Taşkın Civelek
Trendyol Süper Lig’de Amedspor ile Konyaspor arasında oynanacak karşılaşmanın hakemi belli oldu. TFF tarafından yapılan açıklamaya göre, cumartesi günü saat 16.00’da Diyarbakır Stadyumu’nda oynanacak mücadelede İstanbul Bölgesi Üst Klasman Hakemi Ozan Ergün düdük çalacak.
Yardımcı hakemler de açıklandı
Amedspor–Konyaspor karşılaşmasında Ozan Ergün’ün yardımcılıklarını İstanbul bölgesinden Erkan Akbulut ve Kerem Ersoy yapacak. Mücadelenin dördüncü hakemi ise İzmir bölgesinden Yiğit Arslan olacak.
Ozan Ergün, Amedspor’un dördüncü maçını yönetecek
Genç hakem Ozan Ergün, bu karşılaşmayla birlikte Amedspor’un bu sezonki dördüncü maçında görev yapacak. İkili mücadelelere izin veren ve kolay faul düdüğü çalmamasıyla bilinen Ergün’ün, Amedspor’un daha önceki karşılaşmalarındaki yönetimiyle de dikkat çektiği belirtildi.
Amedspor, taraftarı önünde oynayacağı Konyaspor karşılaşmasından puan ya da puanlarla ayrılmayı hedeflerken, mücadelede gözler hem takımların performansında hem de hakem yönetiminde olacak.