|
Tweet |
Taşkın Civelek
Son dakikalarda bulduğu golle 1 puanı kurtaran yeşil-kırmızılı ekipte, Teknik Direktör Mesut Bakkal maçın ardından önemli açıklamalarda bulundu.
Karşılaşmaya baskılı başladıklarını ifade eden Bakkal, oyuncularının isteğinden memnun olduğunu dile getirerek, “Hiçbir oyuncumun isteksiz olduğunu söyleyemem. Ancak rakibe karşı baskıyı zaman zaman yeterince kuramadık” dedi.
Şampiyonluk yarışında avantajın hâlâ kendilerinde olduğunu vurgulayan deneyimli teknik adam, “Bu takım bu oyun ve bu istekle şampiyon olacak. 2 puan avantajımız var ve bu çok önemli. Geldiğimizde 4 puan gerideydik, bugün ise öndeyiz” diye konuştu.
Maçın sonuna kadar mücadeleyi bırakmadıklarını belirten Bakkal, “95. dakikaya kadar savaşan bir takım var. Sahamızda puan kaybetmek üzücü ama yenilebilirdik de. Mücadelenin karşılığını tam alamadık” ifadelerini kullandı.
Zorlu süreçten geçtiklerini de sözlerine ekleyen Bakkal, taraftara çağrıda bulunarak, “Stresli bir ortamdayız. Taraftarımızın desteği çok önemli. Oyuncularımıza karşı biraz daha hoşgörülü olunmalı” dedi.
Şampiyonluk yarışının üç takım arasında sürdüğünü hatırlatan Bakkal, “Büyük bir camiayız. Bu tür beraberlikler bizi mutlu etmez ama hedefimizden sapmayız. Avantaj bizde” diyerek sözlerini tamamladı.