beylikdüzü escort beylikdüzü escort bayan beylikdüzü escort beylikdüzü escort beylikdüzü escort bayan beylikdüzü escort hava durumu betturkey beylikdüzü escort
Bugun...



Bakan Gürlek: Ceza infaz sistemimizi güçlendiriyoruz

Adalet Bakanı Akın Gürlek, "Ceza infaz kurumlarımızda yürütülen rehberlik ve psikososyal destek çalışmalarıyla bireylerin yalnızca bugünlerini değil, geleceklerini de yeniden inşa etmelerine imkan sağlıyoruz." dedi.

facebook-paylas
Tarih: 24-05-2026 20:01

Bakan Gürlek: Ceza infaz sistemimizi güçlendiriyoruz


    

 

Adalet Bakanı Akın Gürlek, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, ceza infaz sisteminin toplumsal uyum ve yeniden kazanımı önceleyen bir anlayışla güçlendirildiğini belirtti.

Bakan Gürlek, yaptığı paylaşımda şu ifadelere yer verdi:

"Ceza infaz sistemimizi, toplumsal uyumu ve yeniden kazanımı önceleyen bir anlayışla güçlendiriyoruz.

Hükümlülerin madde bağımlılığına karşı farkındalık kazanmalarını, mesleki beceriler edinmelerini ve sosyal hayata daha güçlü şekilde hazırlanmalarını hedefliyor; bu alanda tüm kurumlarla iş birliği içerisinde çalışmalarımızı sürdürüyoruz.

Ceza infaz kurumlarımızda yürütülen rehberlik ve psikososyal destek çalışmalarıyla bireylerin yalnızca bugünlerini değil, geleceklerini de yeniden inşa etmelerine imkan sağlıyoruz.

Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan'ın liderliğinde, sağlıklı bir toplum ve güçlü bir infaz sistemi hedeflerimiz doğrultusunda adımlarımızı kararlılıkla atmaya devam edeceğiz."
 




Bu haber 161 defa okunmuştur.


Etiketler :

FACEBOOK YORUM
Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER SİYASET Haberleri

ÇOK OKUNAN HABERLER
  • BUGÜN
  • BU HAFTA
  • BU AY
HABER ARA
GAZETEMİZ

YAZARLAR
SON YORUMLANANLAR
  • HABERLER
  • VİDEOLAR

Web sitemize nasıl ulaştınız?


nöbetçi eczaneler
YUKARI YUKARI