|
Tweet |
Mehmet Zeki Özer
“İhracatın Finansmanı ve Yeni Nesil İhracat Destekleri Zirvesi”, 14–15 Mayıs 2026 tarihlerinde Diyarbakır’da gerçekleştirilecek.
Diyarbakır Ticaret ve Sanayi Odası (DTSO) Konferans Salonu’nda düzenlenecek zirvede; ihracatçı firmaların finansmana erişim imkanları, yeni nesil destek mekanizmaları ve küresel pazarlara açılma stratejileri ele alınacak.
İki gün sürecek programda, iş dünyası temsilcileri, sektör paydaşları ve uzman konuşmacılar bir araya gelerek ihracatın sürdürülebilir büyümesi için atılabilecek adımları değerlendirecek.
Organizasyon yetkilileri, zirvenin Diyarbakır’ın dış ticaret potansiyelini artırmaya ve bölge iş dünyasının uluslararası rekabet gücünü geliştirmeye katkı sunmasını hedeflediklerini belirtti.
Tüm üyelerin ve iş dünyası temsilcilerinin davetli olduğu zirvenin, bölgesel ekonomik hareketliliğe de önemli katkı sağlaması bekleniyor.