Diyarbakır TSO Başkanı Mehmet Kaya’ya “Hizmet Şeref Belgesi ve Plaketi”
Recep Tayyip Erdoğan tarafından, Diyarbakır Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Kaya’ya “2026 Yılı Hizmet Şeref Belgesi ve Plaketi” takdim edildi.
Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) tarafından düzenlenen tören, M. Rifat Hisarcıklıoğlu’nun ev sahipliğinde Ankara’daki TOBB İkiz Kuleler’de gerçekleştirildi. İş dünyasının önemli isimlerinin katıldığı törende, Türkiye genelinde oda ve borsa camiasına uzun yıllar hizmet eden isimler onurlandırıldı.
Törende konuşan Cumhurbaşkanı Erdoğan, oda ve borsaların Türkiye ekonomisinin gelişimindeki rolüne dikkat çekerek, üretim, istihdam ve ihracata katkı sunan iş dünyası temsilcilerine teşekkür etti.
Diyarbakır Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Mehmet Kaya’nın aldığı “2026 Yılı Hizmet Şeref Belgesi ve Plaketi”, Diyarbakır iş dünyasında memnuniyetle karşılandı. Başkan Kaya’nın kent ekonomisine, girişimciliğe ve bölgesel kalkınmaya yönelik çalışmaları nedeniyle bu ödüle layık görüldüğü belirtildi.
Tören sonunda Cumhurbaşkanı Erdoğan tarafından Mehmet Kaya’ya belge ve plaket takdim edilirken, katılımcılar günün anısına hatıra fotoğrafı çektirdi.