Bugun...



Doktor Hakan Tekin: Amedspor’u 5.1 Milyon Euro Zarardan Kurtardı

Amed Sportif Faaliyetler Kulübü’ün 25 yıllık emektar doktoru Hakan Tekin, aldığı kritik kararla kulübü büyük bir mali yükten kurtardı.

facebook-paylas
Tarih: 07-05-2026 09:44

Doktor Hakan Tekin: Amedspor’u 5.1 Milyon Euro Zarardan Kurtardı

Taşkın Civelek 

Sezon başında transfer edilmesi planlanan Enzo Crivelli ve Fodé Koita için hazırladığı olumsuz sağlık raporları, milyonlarca euroluk riski önledi.

Koita için 600 bin euro, Crivelli için ise 3 yıl boyunca toplam 4,5 milyon euro ödeme yapılması planlanıyordu. Ancak Dr. Tekin’in titiz incelemeleri sonucunda iki oyuncunun da yüksek sakatlık riski taşıdığı ortaya çıktı ve transferler iptal edildi.

Crivelli’nin şikâyeti sonrası konu FIFA’ya taşınsa da, Court of Arbitration for Sport Amedspor’u haklı buldu. Böylece kulüp toplamda 5,1 milyon euroluk zarardan kurtuldu.

25 yıldır kulübün her dönemine tanıklık eden Hakan Tekin, bu hamlesiyle bir kez daha Amedspor’un “görünmeyen kahramanı” olduğunu kanıtladı.




Bu haber 193 defa okunmuştur.


Etiketler :

FACEBOOK YORUM
Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER SPOR Haberleri

ÇOK OKUNAN HABERLER
HABER ARA
GAZETEMİZ

YAZARLAR
SON YORUMLANANLAR
  • HABERLER
  • VİDEOLAR

Web sitemize nasıl ulaştınız?


nöbetçi eczaneler
YUKARI YUKARI