Bugun...



Eşbaşkanlar Sur’un kırsal mahallelerinde vatandaşlarla buluştu

Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi Eşbaşkanları Serra Bucak ve Doğan Hatun, Sur ilçesine bağlı kırsal mahallelerde muhtarlar ve vatandaşlarla bir araya gelerek sorun ve talepleri yerinde dinledi.

facebook-paylas
Tarih: 04-05-2026 14:31

Eşbaşkanlar Sur’un kırsal mahallelerinde vatandaşlarla  buluştu

Mehmet Zeki Özer 

 

Eşbaşkan Bucak Yarımca, Dervişhasan ve Sarıkamış mahallelerini ziyaret ederken, Eşbaşkan Hatun ise Alibardak, Karacaören ve Koyungüden mahallelerinde incelemelerde bulundu. Ziyaretlere meclis üyeleri ile DİSKİ ve ilgili daire başkanlıklarından yetkililer de eşlik etti.

Mahallelerde muhtarların yönlendirmesiyle sorunlu bölgeleri gezen eşbaşkanlar, yol, su, altyapı ve kanalizasyon hatlarına ilişkin problemleri yerinde inceledi. Bucak ayrıca mahallede yaşayan kadınlarla bir araya gelerek kadınların taleplerini dinledi.

Vatandaşlar , içme suyu, kanalizasyon, altyapı ve açık kanallara ilişkin sorunların yanı sıra parke taşı döşenmesi, taziye evi çevre düzenlemeleri ve kadınlara yönelik taziye evi ihtiyacını dile getirdi. Karacaören Mahallesi’nde ise dere yatağından kaynaklanan kötü kokuya dikkat çekilerek çözüm talep edildi.

Eşbaşkanlar, iletilen sorunların çözümü için ilgili birimlerle koordineli çalışma yürütüleceğini belirtti. Ziyaretlerde konuşan eşbaşkanlar, “Sizi ziyaret etmek, halinizi hatırınızı sormak ve taleplerinizi dinlemek istedik” diyerek yurttaşlara teşekkür etti.




Kaynak: Güneydoğu Güncel Gazetesi

Editör: Mehmet Zeki Özer

Bu haber 243 defa okunmuştur.


Etiketler :

FACEBOOK YORUM
Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER BELEDİYLER Haberleri

ÇOK OKUNAN HABERLER
  • BUGÜN
  • BU HAFTA
  • BU AY
HABER ARA
GAZETEMİZ

YAZARLAR
SON YORUMLANANLAR
  • HABERLER
  • VİDEOLAR

Web sitemize nasıl ulaştınız?


nöbetçi eczaneler
YUKARI YUKARI