Bugun...



Gelir İdaresi Başkanlığı’ndan sistem bakım duyurusu

1–3 Ağustos tarihleri arasında e‑Beyan sistemlerine erişim olmayacak. Muhtasar ve Prim Hizmet Beyannameleri gönderilemeyecek.

facebook-paylas
Tarih: 27-07-2026 21:50

Gelir İdaresi Başkanlığı’ndan sistem bakım duyurusu


    

 

Gelir İdaresi Başkanlığı, dijital altyapıyı güçlendirmek ve sistem performansını artırmak amacıyla planlı bir bilgi işlem çalışması yapılacağını açıkladı. Resmi duyuruya göre, 1 Ağustos 2026 saat 00.00’dan 3 Ağustos 2026 saat 23.59’a kadar e‑Beyan sistemlerinde teknik entegrasyon ve bakım faaliyetleri yürütülecek.

Bu süre zarfında Defter‑Beyan Sistemi, e‑Beyanname ve İnternet Vergi Dairesi üzerinden Muhtasar ve Prim Hizmet Beyannamesi gönderim işlemleri yapılamayacak.

Başkanlık, çalışmaların tamamlanmasının ardından veri akışının normale döneceğini ve tüm elektronik platformların kesintisiz şekilde yeniden aktif hale getirileceğini duyurdu. 
 




Bu haber 211 defa okunmuştur.


Etiketler :

FACEBOOK YORUM
Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER GÜNCEL Haberleri

ÇOK OKUNAN HABERLER
  • BUGÜN
  • BU HAFTA
  • BU AY
HABER ARA
GAZETEMİZ

YAZARLAR
SON YORUMLANANLAR
  • HABERLER
  • VİDEOLAR

Web sitemize nasıl ulaştınız?


nöbetçi eczaneler
YUKARI YUKARI