Bugun...



Erzincan-Erzurum kara yolu heyelan nedeniyle ulaşıma kapandı

Erzincan-Erzurum kara yolu üzerinde meydana gelen heyelan nedeniyle yol ulaşıma kapandı.

facebook-paylas
Tarih: 16-10-2026 00:15

Erzincan-Erzurum kara yolu heyelan nedeniyle ulaşıma kapandı


 

Erzincan ve çevresinde etkili olan yoğun yağışlar nedeniyle Erzincan-Erzurum kara yolunun 56. kilometresinde heyelan meydana geldi.

Erzincan Valiliğinden yapılan yazılı açıklamada, heyelan sonucu yolun her iki yönde de toprak ve rüsubatla kaplanması nedeniyle ulaşımın geçici olarak durdurulduğu belirtildi.

İhbarın ardından Karayolları, Afet ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığı (AFAD), Devlet Su İşleri (DSİ), İl Özel İdaresi ve jandarma ekiplerinin bölgeye sevk edildiği, yolun yeniden ulaşıma açılması için çalışmalara başlandığı kaydedildi.

Açıklamada, ilk tespitlere göre bölgede mahsur kalan vatandaşın bulunmadığı, olayda yaralanma veya can kaybının yaşanmadığı bildirildi.

Yolun güvenli şekilde yeniden ulaşıma açılması için ekiplerin çalışmalarını sürdürdüğü aktarılan açıklamada, Erzincan ve Erzurum yönünde seyahat edecek vatandaşlardan, valilik tarafından yolun ulaşıma açıldığına ilişkin ikinci bir açıklama yapılana kadar güzergahı kullanmamaları istendi.

Ayrıca vatandaşların can ve mal güvenliği için bölgede görev yapan ekiplerin uyarılarına dikkat etmeleri gerektiği vurgulandı. 




Bu haber 50 defa okunmuştur.


Etiketler :

FACEBOOK YORUM
Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER GÜNCEL Haberleri

ÇOK OKUNAN HABERLER
  • BUGÜN
  • BU HAFTA
  • BU AY
HABER ARA
GAZETEMİZ

YAZARLAR
SON YORUMLANANLAR
  • HABERLER
  • VİDEOLAR

Web sitemize nasıl ulaştınız?


nöbetçi eczaneler
YUKARI YUKARI