Bugun...



SARIM ÇAYI’NDAN ACI HABER: 17 GÜNDÜR ARANAN VEDAT KARABULUT’UN CANSIZ BEDENİ BULUNDU

​Diyarbakır’ın Lice ilçesinde Sarım Çayı'nda akıntılı suya kapılarak kaybolan Vedat Karabulut’tan acı haber geldi. Günlerdir süren arama-kurtarma çalışmaları neticesinde, talihsiz gencin cansız bedenine ulaşıldı. ​1.5 Kilometre İleride Kaya Dibinde Bulundu

facebook-paylas
Güncelleme: 30-06-2026 13:53:00 Tarih: 30-06-2026 12:52

SARIM ÇAYI’NDAN ACI HABER: 17 GÜNDÜR ARANAN VEDAT KARABULUT’UN CANSIZ BEDENİ BULUNDU

Vedat Kardaş
​Sarım Çayı'nda 17 gün önce akıntıya kapılarak gözden kaybolan Vedat Karabulut’u bulmak için Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Daire Başkanlığı arama-kurtarma ekipleri, AFAD ve diğer kurtarma ekipleri koordineli bir çalışma yürüttü.
​Debisi yüksek ve akıntılı suda zorlu şartlar altında aralıksız devam eden çalışmalar bugün neticelendi. Diyarbakır İtfaiyesi ekipleri, Karabulut’un cenazesini kaybolduğu noktanın yaklaşık 1.5 kilometre ilerisinde, nehir yatağındaki bir kaya dibinde sıkışmış halde buldu.
​Ekipler Seferber Olmuştu
​Olayın yaşandığı ilk günden bu yana bölgede adeta zamanla yarışıldı. Suyun altını ve üstünü didik didik arayan su altı arama-kurtarma ekipleri ile itfaiye personeli, zorlu doğa koşullarına ve akıntının şiddetine rağmen pes etmedi.
​Gelen acı haber, günlerdir umutla bekleyen Karabulut ailesini ve yakınlarını yasa boğdu. Cansız bedeni sudan çıkarılan Vedat Karabulut’un cenazesi, otopsi yapılmak üzere morga kaldırıldı. Olayla ilgili başlatılan tahkikat devam ediyor.




Bu haber 669 defa okunmuştur.


Etiketler :

FACEBOOK YORUM
Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER DİYARBAKIR Haberleri

ÇOK OKUNAN HABERLER
  • BUGÜN
  • BU HAFTA
  • BU AY
HABER ARA
GAZETEMİZ

YAZARLAR
SON YORUMLANANLAR
  • HABERLER
  • VİDEOLAR

Web sitemize nasıl ulaştınız?


nöbetçi eczaneler
YUKARI YUKARI