|
Tweet |
Bilal Daş
Kayapınar Belediyesi Gençlik ve Spor Müdürlüğü ile Öz Kayapınar Spor Kulübü iş birliğinde düzenlenen yaz spor kurslarında eğitim gören 2 bin 120 sporcuya spor malzemeleri teslim edildi. Spor Park'ta gerçekleştirilen dağıtıma Eş Başkan Cengiz Dündar, meclis üyeleri ve spor kulübü yöneticileri katıldı.
Etkinlikte konuşan Eş Başkan Cengiz Dündar, yaz kurslarına gösterilen yoğun ilginin memnuniyet verici olduğunu belirterek, ailelerin olumlu geri dönüşlerinin gelecek yıl daha fazla kişiye ulaşabilmek adına çalışmalarını güçlendirdiğini ifade etti.
Öte yandan belediyenin 500 Evler Spor Kompleksi, Spor Park ve Park 75 tesislerinde sürdürülen yaz spor kurslarında basketbol, voleybol, futbol ve kort tenisi branşlarında 7-14 yaş grubundaki çocuklara haftanın 6 günü, 18.00-21.00 saatleri arasında antrenörler eşliğinde eğitim veriliyor.