|
Tweet |
Programa konuşmacı olarak katılan Gülten Gümüş Andiç, Hz. Muhammed’in (s.a.v.) insanlığa örnek teşkil eden güzel ahlakını ve örnek hayatını anlattı. Katılımcılara hitap eden Andiç, Peygamber Efendimizin yaşamından örnekler üzerinden güzel ahlakın bireysel ve toplumsal hayattaki önemine değindi.
Programın manevi atmosferine İlçe Vaizi Elif Nur Yürür de okuduğu Mevlid-i Şerif ve yaptığı dualarla katkı sundu.
Bağlar Kur’an Kursu öğreticileri Filiz Delibaş ve Saime Hatipoğlu tarafından seslendirilen ilahiler ise programa katılanlara duygu dolu anlar yaşattı.
Etkinliğe Türkiye Diyanet Vakfı (TDV) Bağlar Şubesi gönüllüleri de katılarak organizasyona destek verdi.
Duaların ardından sona eren programa katılanlar, etkinliğin düzenlenmesinde emeği geçen görevlilere ve gönüllülere teşekkür etti. Program, Mevlid-i Nebi Haftası’nın manevi ruhuna uygun anlamlı bir buluşma olarak değerlendirildi.