Bugun...



Besnik Hasi: “Birkaç oyuncuya ihtiyacımız var”

Amedspor Teknik Direktörü Besnik Hasi, Trabzonspor karşısında alınan 2-1’lik galibiyetin ardından açıklamalarda bulundu. Hasi, takımının ortaya koyduğu mücadeleden memnun olduğunu belirtirken, kadroya takviye yapılması gerektiğinin de sinyalini verdi.

facebook-paylas
Tarih: 01-09-2026 00:58

Besnik Hasi: “Birkaç oyuncuya ihtiyacımız var”


Taşkın Civelek
Trendyol Süper Lig’in 3. haftasında Trabzonspor’u sahasında 2-1 mağlup eden Amedspor’da Teknik Direktör Besnik Hasi, karşılaşmanın ardından düzenlenen basın toplantısında değerlendirmelerde bulundu.

Takımının sahadaki mücadelesinden memnun olduğunu ifade eden Hasi, oyuncularını ortaya koydukları performans nedeniyle kutladı.

“Enerjimiz ve baskımız iyiydi”
Karşılaşmayı değerlendiren deneyimli teknik adam, takımının özellikle enerji ve baskı anlamında iyi bir performans sergilediğini söyledi.

Hasi, “İyi bir maç çıkardık. İyi işler yaptık. Enerjimiz ve baskımız iyiydi. Oyuncularım çok iyi iş çıkardı” ifadelerini kullandı.

“Birkaç oyuncuya ihtiyacımız var”
Karşılaşma sırasında iki oyuncunun sakatlanmasının kendilerini üzdüğünü belirten Hasi, transfer çalışmalarına da değindi. Kadronun güçlendirilmesi gerektiğini dile getiren Amedspor Teknik Direktörü, birkaç oyuncuya ihtiyaç duyduklarını söyledi.

Hasi, “İki oyuncumuzun sakatlanması üzücü. Birkaç oyuncuya ihtiyacımız var” dedi.

“Zamana ihtiyacımız var”
Takımın henüz gelişim sürecinde olduğuna dikkat çeken Hasi, daha iyi bir seviyeye ulaşabilmek için zamana ihtiyaç duyduklarını vurguladı.

Arnavut teknik adam, “Zamana ihtiyacımız var” sözleriyle açıklamalarını tamamladı.




Bu haber 395 defa okunmuştur.


Etiketler :

FACEBOOK YORUM
Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER SPOR Haberleri

ÇOK OKUNAN HABERLER
  • BUGÜN
  • BU HAFTA
  • BU AY
HABER ARA
GAZETEMİZ

YAZARLAR
SON YORUMLANANLAR
  • HABERLER
  • VİDEOLAR

Web sitemize nasıl ulaştınız?


nöbetçi eczaneler
YUKARI YUKARI