Bugun...



CHP’li Etimesgut Belediyesi soruşturmasında 7 tutuklama, 4 şüpheliye ev hapsi

Ankara Batı Cumhuriyet Başsavcılığınca CHP’li Etimesgut Belediyesindeki bazı ihalelere ilişkin yürütülen soruşturma kapsamında, 2 belediye başkan yardımcısının da aralarında bulunduğu 7 kişi tutuklandı. Soruşturmada 4 şüpheli hakkında ise ev hapsi kararı verildi.

facebook-paylas
Tarih: 17-10-2026 15:09

CHP’li Etimesgut Belediyesi soruşturmasında 7 tutuklama, 4 şüpheliye ev hapsi


 

 

CHP’li Etimesgut Belediyesindeki bazı ihalelerde usulsüzlük yapıldığı ve haksız menfaat sağlandığı iddiaları üzerine başlatılan soruşturmada yeni gelişme yaşandı.

Soruşturma kapsamında 7 kişi tutuklanırken, 4 şüpheli için ev hapsi uygulanmasına karar verildi.

Ankara Batı Cumhuriyet Başsavcılığı Örgütlü Suçlar Soruşturma Bürosunca yürütülen soruşturmanın, belediyede gerçekleştirilen bazı ihalelerde sahte belgeler kullanılarak usulsüzlük yapıldığı iddiaları üzerine başlatıldığı belirtildi.

Soruşturma dosyasında, otopark kiralama işlemlerinin yanı sıra inşaat projelerine yönelik imar ve ruhsat süreçlerinde menfaat sağlandığı iddiaları da yer aldı.




Bu haber 133 defa okunmuştur.


Etiketler :

FACEBOOK YORUM
Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER BELEDİYLER Haberleri

ÇOK OKUNAN HABERLER
  • BUGÜN
  • BU HAFTA
  • BU AY
HABER ARA
GAZETEMİZ

YAZARLAR
SON YORUMLANANLAR
  • HABERLER
  • VİDEOLAR

Web sitemize nasıl ulaştınız?


nöbetçi eczaneler
YUKARI YUKARI