beylikdüzü escort beylikdüzü escort bayan beylikdüzü escort beylikdüzü escort beylikdüzü escort bayan beylikdüzü escort hava durumu betturkey beylikdüzü escort
Bugun...



Konya otogarında 9 günlük bayram tatilinin son gününde yoğunluk yaşandı

Kurban Bayramı tatilinin sona ermesiyle birlikte Konya Şehirlerarası Otobüs Terminali’nde dönüş yoğunluğu oluştu. Tatilciler ve şehir dışından gelen vatandaşlar, dönüş yolculuğu için otogara akın etti.

facebook-paylas
Tarih: 01-06-2026 00:31

Konya otogarında 9 günlük bayram tatilinin son gününde yoğunluk yaşandı


    

 

9 günlük Kurban Bayramı tatilinin son gününde, Konya Şehirlerarası Otobüs Terminali’nde yoğunluk yaşandı.

Tatil için memleketlerine giden veya bayram ziyaretlerini tamamlayan vatandaşlar dönüş yolculuğu için otogara gelirken, peronlarda ve bilet satış noktalarında hareketlilik gözlendi.

 

Otobüs firmaları artan yolcu talebini karşılamak için ek seferler düzenlerken, vatandaşlar yoğunluk nedeniyle zaman zaman uzun kuyruklar oluşturdu.

Otogar çevresinde de araç trafiğinin arttığı görüldü. 




Bu haber 142 defa okunmuştur.


Etiketler :

FACEBOOK YORUM
Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER GÜNCEL Haberleri

ÇOK OKUNAN HABERLER
HABER ARA
GAZETEMİZ

YAZARLAR
SON YORUMLANANLAR
  • HABERLER
  • VİDEOLAR

Web sitemize nasıl ulaştınız?


nöbetçi eczaneler
YUKARI YUKARI