|
Tweet |
Taşkın Civelek
Erzurum'da ilk etap kamp çalışmalarını sürdüren yeşil-kırmızılı ekip, savunma hattını güçlendirmek için Süper Lig ve A Milli Takım tecrübesine sahip önemli bir oyuncuyu kadrosuna katmaya hazırlanıyor.
CENGİZ UMUT MERAŞ İMZA AŞAMASINDA
Edinilen bilgilere göre Amedspor, son olarak Eyüpspor forması giyen 30 yaşındaki sol bek oyuncusu Cengiz Umut Meraş ile büyük ölçüde anlaşma sağladı. Ve Erzurum Kampına davet edildi.
Cengiz Umut Meraş ile iki kululüb arasındaki son pürüzlerin giderilmesinin ardından tecrübeli futbolcu ile resmi sözleşmeye imza atması bekleniyor.
SÜPER LİG VE AVRUPA TECRÜBESİ
20 Aralık 1995 tarihinde İstanbul'da dünyaya gelen Umut Meraş, kariyeri boyunca Beşiktaşspor, Bursaspor, Fransa Ligue 2 ekiplerinden Le Havre, Beşiktaş ve son olarak Eyüpspor formalarını giydi. Geçtiğimiz sezon Eyüpspor formasıyla 23 resmi maçta görev yaptı.
A MİLLİ TAKIM FORMASINI DA GİYDİ
Türkiye A Millî Futbol Takımı formasını da giyen Umut Meraş, UEFA EURO 2020 başta olmak üzere birçok uluslararası turnuva ve eleme maçında görev aldı. Savunmadaki tecrübesi ve istikrarlı performansıyla öne çıkan Meraş'ın, yeşil-kırmızılı ekibe önemli katkı sağlaması bekleniyor.