|
Tweet |
Taşkın Civelek
Yeşil-kırmızılı ekip, deplasmanda oynayacağı zorlu karşılaşmadan galibiyetle ayrılmayı hedefliyor. Amedspor kafilesi, yarın saat 13.50’de uçakla Ankara’ya gidecek.
Başkentte Crowne Plaza Otel’de konaklayacak olan Amedspor, maç öncesi hazırlıklarını Ankara’da sürdürecek. Diyarbakır temsilcisi, Süper Lig’in zorlu deplasmanlarından biri olan Gençlerbirliği karşısında üç puan için mücadele edecek.
Karşılaşma Eryaman Stadı’nda
Amedspor ile Gençlerbirliği arasındaki karşılaşma, Cumartesi günü saat 13.30’da Eryaman Stadı’nda oynanacak. Lider Amedspor, Ankara deplasmanından galibiyetle dönerek zirvedeki konumunu korumayı hedefliyor.
Karşılaşmanın ardından Amedspor kafilesi aynı gün saat 19.15’teki uçakla Ankara’dan Diyarbakır’a dönecek.