Bugun...



Bağcılar’da Parke Taşı Çalışması Dayanışmayla Yürütülüyor

Bağlar Belediyesi, Bağcılar Mahallesi Azadi Caddesi’nde esnafın talebi üzerine yol ve kaldırımlarda parke taşı döşeme çalışması başlattı. Belediye ekipman ve malzeme desteği sağlarken, esnaf da çalışmalara emekleriyle katkı sunuyor.

facebook-paylas
Tarih: 18-10-2026 11:07

Bağcılar’da Parke Taşı Çalışması Dayanışmayla Yürütülüyor

Murat Çene

Bağlar Belediyesi, halkın talep ve ihtiyaçlarını kolektif üretim ve ortak emek anlayışıyla karşılamaya yönelik çalışmalarını sürdürüyor. Bu kapsamda, Bağcılar Mahallesi Azadi Caddesi’nde, Paris Düğün Salonu yanında bulunan yol ve kaldırımlarda parke taşı döşeme çalışması başlatıldı.

Caddedeki esnafın talebi doğrultusunda başlatılan çalışma, belediye ile esnafın dayanışmasıyla yürütülüyor. Çalışma kapsamında belediye tarafından teknik ekipman, parke taşı ve lojistik malzeme desteği sağlanırken, esnaf da iş gücüyle sürece katkıda bulunuyor. Ortak emekle yürütülen çalışma sayesinde işlerin daha kısa sürede tamamlanması hedefleniyor.

Belediye yönetimi çalışmaları yerinde inceledi

Bağlar Belediyesi Eşbaşkanları Siraç Çelik ve Leyla Ayaz, Eşbaşkan Yardımcısı Reşat Yücel, Fen İşleri Müdürü, mahalle muhtarı, esnaf ve çalışmalara katılan emekçilerle bir araya gelerek yürütülen çalışmaları yerinde inceledi.

Belediye ile mahalle esnafının ortak katkısıyla sürdürülen çalışma, yerel hizmetlerin dayanışma, kolektif üretim ve ortak emek temelinde yürütülmesine örnek oluşturuyor.




Bu haber 102 defa okunmuştur.


Etiketler :

FACEBOOK YORUM
Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER DİYARBAKIR Haberleri

ÇOK OKUNAN HABERLER
  • BUGÜN
  • BU HAFTA
  • BU AY
HABER ARA
GAZETEMİZ

YAZARLAR
SON YORUMLANANLAR
  • HABERLER
  • VİDEOLAR

Web sitemize nasıl ulaştınız?


nöbetçi eczaneler
YUKARI YUKARI